LeGorso & LeGorSIKA youtubessa
Kirjoittaja McLad 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: LeGorso & LeGorSIKA youtubessa - 15/04/2009 16:21
Laitetaanpa tännekkin linkit LeGorson ja LeGorSIKAn High Quality versioihin, jotka tuossa viikko sitten vihdoin sain uploadattua Youtubeen:

LeGorso - remixed (sisältää ennen julkaisemattoman remixatun audion)
LeGorSIKA - trailer (vaikka onkin traileri nimikkeellä niin kuvamateriaalia ei ole käytetty LeGorSIKAssa)
LeGorSIKA

Ja bonuksena vielä yksi legoanimaatio:

Yhteentörmäys

--
Joona Poikonen a.k.a. McLad
[mclad.gfxile.net]
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: LeGorso & LeGorSIKA youtubessa - 15/04/2009 21:00
Ohhoh "uutta" materiaalia... Yhteentörmäys on ihan ok lyhytpätkä, joskin ilmanmuuta varsin ennelta-arvattava "juoneltaan" ;)

EDIT 2017: Hienosti siinä videossa lähes 10v sitten ennustettiin että ihmiset kulkee zombeina ruutuaan tuijottaen... näin on käynyt.


LeGorso ja LeGorSIKA ovat pyhiinjäänteitä, niitä ei saa haukkua millään tavoin, vaan niitä katsoessa täytyy osata palata aikaan vuosituhannen alussa ja ymmärtää, että ne olivat tuolloin täysin ylivoimaisia mitä tahansa muuta vasten verrattuna. Ne esittävät liikkuvia LEGOja, siis liikkuvia, itsestään ja ne puhuvat ja niillä on superaseita, mechoja, teleporttauksia, Batterya, täysin outoja juonenkäänteitä, Jar Jar Binks, mahtavaa musiikkia, oma kieli ja kulttuuri jne.

Mikään ei koskaan tule suomalaisen LEGO-animaatiogenren sisällä päihittämään näitä kahta videota, sillä vaikka nykyään tekniikka on kehittyneempää, niin kukaan ei pysty enää palaamaan tuohon pioneerihenkeen ja uuden kokeiluun mitä McLad ja kumppanit 9v sitten tekivät.

LeGorSIKA on muuten pian julistettavissa "vuoden kotimainen animaatio" äänestyksessämme voittajaksi vuosilta 2000-2002.

(Tuolta ajalta on yhteensä vain kourallinen animaatioita, joten siksi kolme vuotta on tuossa samassa gallupissamme.)Muokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 14/05/2017 09:27.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään