M: Kasa (mahdollisesti likaisia) legoja (Pori)
Kirjoittaja aelyhoi 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: M: Kasa (mahdollisesti likaisia) legoja (Pori) - 02/04/2018 10:51
Laitetaan tämä kysymysmuodossa, kun en ole varma kelpaako kenellekään: haluaisiko joku ostaa likaisia legoja?
Minulla on siis hallussani jonkin verran "kuuluisassa" Porin vuoden 2007 tulvassa "siihen itseensä" tahriutuneita legoja, jotka on sittemmin puhdistettu pari kertaa, mutten voi silti täysin taata niiden hygieenisyyttä.

Suurin osa näistä legoista lienee hankittu 1980-luvulla, mutta on joukossa myös 1970- ja jopa 1960-luvun legoja jonkin verran.
Vanhempia legoja on esimerkiksi 20 kappaletta värikkäitä vanhoja hammasrattaita (kolmea kokoa, pun/sin/kelt) ja 110 kappaletta sinisiä rautatiekiskoja (1960-luku?) jotka ainoina näyttävät unohtuneen edellisestä puhdistusurakasta, eli ovat aika likaisia.
Lisäksi eriteltynä on esimerkiksi pikku-ukkoja (1980-l.) palasina ja eril. aseita, työkaluja yms, sekä kaikenlaisia värikkäitä osia.
Edellisten lisäksi, suurin osa legoista (n. 5 kg) on lajittelemattomana isossa kangassäkissä.
Näitä voisi siis tulla penkomaan ja katsomaan, mitkä osat kiinnostaisivat.

Myyn näitä legoja halvalla noutamaan tuleville. Sanotaan vaikkapa viisi euroa noista likaisista raiteista - jos joku välttämättä haluaa ne puhtaina veloitan työstä tuntiliksan. Vanhat hammasrattaat 20 kpl/2 €. Irtopääpussi (osa naamoista kulunut pois) 45 päätä/2 euroa. Yhdeksän tielevyä à 1 €. Jne.
Kangassäkistä itse valittuna 1-20 senttiä per pala.
Yleisesti ottaen kaikki osat ovat kohtalaisessa tai melko hyvässä kunnossa. (Suurin osa huonokuntoisista ja rikkinäisistä siivottu pois puhdistusprojektin aikana.)

Joitakin näistä legoista haluaisin kuitenkin mahdollisesti pitää muistona itselläni, joten en ota vastaan tarjouksia koko satsista. En kuitenkaan tunteile liikaa, pääasia on saada legoille uusia hyviä koteja itselleni mahdollisimman pienellä vaivalla.

Lisätietoja voi kysyä yksityisviestillä.

Yleiskuva: https://ibb.co/cgO1VS

Muokkaukset: 1. - lisätty kuva // 2. - pientä korjailua ja lisäilyä.Muokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 02/04/2018 11:43.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään