Palikkatakomo HupiConissa 12.-14.4.2019

Kuva viime vuotisesta HupiCon näyttelystä, ottanut JK. Alkuperäinen kuva

Palikkatakomo on menossa mukana HupiCon messuilla, joka tänä vuonna on 12 – 14.4.2019. Samaan aikaan samassa paikassa on tuttuun tapaan myös LapsiMessut, OutletExpo ja Eläinystäväni messut, joihin pääsee tutustumaan samalla lipulla kuin HupiConiin. Palikkatakomo tuo esille taas kerran Suomen kovatasoisimpien rakentajien luomuksia, yksittäisistä bionicle-hahmoista aina suureen LEGO-kaupunkiin. Jos LEGO-hammasta jää kolottamaan, Palikkatakomon alueen vieressä on Pii Poon myynti- ja rakentelupisteitä.

Jos haluat osallistua Palikkatakomon näyttelyyn, kipin kapin foorumiin ja viestiä asianmukaisiin ketjuihin! (Erilliset ketjut yhteisteokseen osallistujille ja yksittäisille teoksille).

Mikä?

Palikkatakomo ry on yhdistys, joka pitää yllä LEGO-harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys kerää yhteen koko Suomen sankan harrastajakunnan. Palikkatakomo on toiminut vuodesta 2008 asti Suomen aktiivisimpana LEGO-foorumina ja olemme toiminnallamme ja osaamisellamme saavuttaneet jo tunnustusta LEGO-yhtiöltä. Hallitukseen voi olla yhteydessä sähköpostilla henkilokunta@palikkatakomo.org.

Lue lisää

Kenelle?

Palikkatakomo on tarkoitettu kaikille LEGO-palikoista kiinnostuneille, olivatpa he sitten rakentajia, keräilijöitä, animoijia tai muuten vain palikoista kiinnostuneita. Foorumimme on ikärajaton mutta suurin osa toiminnastamme on suunnattu vanhemmille harrastajille. Yhdistykseen liittymisen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää

Näyttelyt?

Suurelle yleisölle näkyvin toimintamme on erilaiset näyttelyt, joita pidetään noin 3-4 kappeletta vuosittain. Nämä näyttelyt sijoittuvat ympäri Suomea ja niissä esittelemme harrastusta ja uusimpia teoksiamme. "Tavaramerkiksemme" näyttelyissä on kohonnut Moduverse-yhteisteos, jossa runsas joukko harrastajia rakentaa yhteistuumin suuren kokonaisuuden.

Lue lisää

Muu toiminta?

Näyttelyiden lisäksi RY järjestää erilaisia kilpailuita, massatilauksia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi keskustelufoorumilta löytyy aina kinnostavia uusia teoksia kommentoitavaksi, settejä arvioitavaksi ja mielenkiintoisia seikkoja löydettäväksi.

Lue lisää