Palikkatakomo Imatran Leiki Palikoilla 2018 -tapahtumassa 17.-18.2.2018


Helmikuussa on aika taas Palikkatakomon vuoden 2018 ensimmäiselle viikonloppumeiningille, kun Leiki Palikoilla-tapahtuma pidetään tuttuun tapaan Imatran kylpylällä 17.-18.2.2018. Useana vuonna järjestetty tapahtuma kulki vuoteen 2016 asti nimellä Leiki Legoilla.

Tarjolla on Palikkatakomolaisten teosnäyttely, puuhastelua eri-ikäisille, rakentelupöytiä, tuote- ja irtopalikkamyyntiä sekä eläviä LEGO-hahmoja.

Tapahtuma on auki lauantaina 17.2. klo 10:00-17:00 ja sunnuntaina 18.2. klo 10:00-16:00 ja paikkana on Imatran Kylpylä (Purjekatu 2, 55420 Imatra). Tapahtuman pystytys on perjantaina 16.2.

Kuva viime vuoden tapahtumasta, ottanut Mikko Kortelainen/HOViNET

Mikä?

Palikkatakomo ry on yhdistys, joka pitää yllä LEGO-harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys kerää yhteen koko Suomen sankan harrastajakunnan. Palikkatakomo on toiminut vuodesta 2008 asti Suomen aktiivisimpana LEGO-foorumina ja olemme toiminnallamme ja osaamisellamme saavuttaneet jo tunnustusta LEGO-yhtiöltä. Hallitukseen voi olla yhteydessä sähköpostilla henkilokunta@palikkatakomo.org.

Lue lisää

Kenelle?

Palikkatakomo on tarkoitettu kaikille LEGO-palikoista kiinnostuneille, olivatpa he sitten rakentajia, keräilijöitä, animoijia tai muuten vain palikoista kiinnostuneita. Foorumimme on ikärajaton mutta suurin osa toiminnastamme on suunnattu vanhemmille harrastajille. Yhdistykseen liittymisen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää

Näyttelyt?

Suurelle yleisölle näkyvin toimintamme on erilaiset näyttelyt, joita pidetään noin 3-4 kappeletta vuosittain. Nämä näyttelyt sijoittuvat ympäri Suomea ja niissä esittelemme harrastusta ja uusimpia teoksiamme. "Tavaramerkiksemme" näyttelyissä on kohonnut Moduverse-yhteisteos, jossa runsas joukko harrastajia rakentaa yhteistuumin suuren kokonaisuuden.

Lue lisää

Muu toiminta?

Näyttelyiden lisäksi RY järjestää erilaisia kilpailuita, massatilauksia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi keskustelufoorumilta löytyy aina kinnostavia uusia teoksia kommentoitavaksi, settejä arvioitavaksi ja mielenkiintoisia seikkoja löydettäväksi.

Lue lisää