Palikkatakomon HupiConissa 20.-22.4.2018


Yksityiskohta vuoden 2017 Model Expo yhteisteoksesta, kuvan ottanut Jukka Koskinen . Alkuperäinen kuva

Kevät etenee ja sen selvänä merkkinä Palikkatakomon toiminnassa on vuotuinen suurnäyttely! Entisen Model Expo tapahtuman sijasta suurnäyttely on osana HupiCon tapahtumaa 20.-22.4.2018 ja sen myötä tapahtumakin on muuttunut entistä laajemmaksi kokonaisuudeksi. Palikkatakomon näyttelyn osalta suurnäyttely on entisensä, mukana on GBC pallohärvelin, jättimäinen LEGO-kaupunki sekä joukko muita kiinnostavia rakennelmia. Jos LEGO hammasta jää kolottamaan ja sormet syyhyävät rakentamaan niin viereissä Pii Poon pisteessä voit ostaa puuttuvat palat ja osuvimmat setit omiin rakennusprojekteihisi.

Jos haluat osallistua Palikkatakomon näyttelyyn, kipin kapin foorumiin ja viestiä asianmukaisiin ketjuihin! (Omat ketjut yhteisteokseen osallistujille, yksittäisille teoksille ja GBC:n osallistujille).

Palikkatakomon näyttely myös Facebookissa

Lisää HupiConin tarjonnasta ja lippujen hinnoista voit käydä lukemassa tapahtuman kotisivuilta. Huomioithan että samalla lipulla pääset mukaan myös LapsiMessuille, Eläinystäväni-tapahtumaan että Outletexpo-tapahtumaan

Mikä?

Palikkatakomo ry on yhdistys, joka pitää yllä LEGO-harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys kerää yhteen koko Suomen sankan harrastajakunnan. Palikkatakomo on toiminut vuodesta 2008 asti Suomen aktiivisimpana LEGO-foorumina ja olemme toiminnallamme ja osaamisellamme saavuttaneet jo tunnustusta LEGO-yhtiöltä. Hallitukseen voi olla yhteydessä sähköpostilla henkilokunta@palikkatakomo.org.

Lue lisää

Kenelle?

Palikkatakomo on tarkoitettu kaikille LEGO-palikoista kiinnostuneille, olivatpa he sitten rakentajia, keräilijöitä, animoijia tai muuten vain palikoista kiinnostuneita. Foorumimme on ikärajaton mutta suurin osa toiminnastamme on suunnattu vanhemmille harrastajille. Yhdistykseen liittymisen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää

Näyttelyt?

Suurelle yleisölle näkyvin toimintamme on erilaiset näyttelyt, joita pidetään noin 3-4 kappeletta vuosittain. Nämä näyttelyt sijoittuvat ympäri Suomea ja niissä esittelemme harrastusta ja uusimpia teoksiamme. "Tavaramerkiksemme" näyttelyissä on kohonnut Moduverse-yhteisteos, jossa runsas joukko harrastajia rakentaa yhteistuumin suuren kokonaisuuden.

Lue lisää

Muu toiminta?

Näyttelyiden lisäksi RY järjestää erilaisia kilpailuita, massatilauksia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi keskustelufoorumilta löytyy aina kinnostavia uusia teoksia kommentoitavaksi, settejä arvioitavaksi ja mielenkiintoisia seikkoja löydettäväksi.

Lue lisää