Leiki Legoilla- tapahtuma

Leiki Legoilla- tapahtuma Imatralla, Imatran Kylpylän liikuntasalissa 21. – 22.2.2015
MIKÄ?
Leiki Legoilla- tapahtuma on kaksipäiväinen LEGO- aiheinen perhetapahtuma.
Kaksipäiväisen tapahtuman ensimmäinen päivä on lauantai 21.2. Lauantaina on esillä koko tapahtuman kirjo ja rakennetaan yhdessä LEGO-kaupunkia. Rakentamiseen voi halutessaan osallistua jokainen vieras joko paikanpäällä tai etukäteen rakennetulla talolla. Rakentamispakkoa ei toki ole, vaan paikalle voi tulla ainoastaan katselemaan tapahtuman muuta tarjontaa. Sunnuntaina 22.2. valmis LEGO- kaupunki esitellään yleisölle ja kaikki teokset ovat edelleen nähtävillä.
Tapahtuma auki yleisölle:
Lauantaina: 10:00 – 17:00
Sunnuntaina 10:00 – 16:00

LIPPUJEN HINNAT
Lippu 5€, Perhelippu 10€. Lipulla pääsee tapahtumaan molempina päivinä.

MITÄ TARJOLLA?
LEGO- kaupunki
LEGO- kirjamyynti, Vuoksen Kirjakauppa
LEGO- tuotemyynti ja irtopalikkamyynti, Lelukauppa Pii Poo
LEGO- rakentelupiste
DUPLO- rakentelua/leikkiä perheen pienimmille.
• Elävä LEGO- ukko
LEGO- näyttelyt
• Palikkatakomo ry – Suomen LEGO- harrastajat
• Paljon muuta LEGO- nähtävää ja tekemistä

KAUPUNGIN RAKENTAJAKSI
Kuka tahansa voi osallistua LEGO- kaupungin rakentamiseen. Rakentamiseen voi osallistua joko kotoa käsin käyttämällä omia LEGO- palikoita tai paikan päällä tapahtumassa lauantaina, jolloin järjestäjä tarjoaa palikat rakentamiseen. Rakentamaan pääsee pääsylipun maksamalla.

Kotona rakentaminen:
Rakenna kotonasi omista LEGO- palikoista kaupunkiin sopiva rakennus ja ilmoita rakennuksesi sähköpostitse järjestäjälle osoitteeseen leekolatomoposti@gmail.com Vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostitse. Tuo valmis rakennus rakennustapahtumaan Imatran Kylpylän liikuntasaliin lauantaina 21.2. klo 10 – 17 välisenä aikana. Valmiit rakennukset otetaan vastaan tapahtuman lipunmyyntipisteessä.
Rakenna teoksesi ohuille 32×32 nupin kokoisille LEGO- rakennusalustoille mikäli mahdollista. Jätä levyn reunasta ympäriinsä yhden nupin leveys vapaaksi (eli teoksen maksimikoko on 30×30 nuppia). Rakennukset sijoitetaan osaksi kaupunkia järjestäjän toimesta.
Omista LEGO- palikoista rakennetut teokset palautetaan rakentajille näyttelyn päätyttyä sunnuntaina 22.2. tapahtuman päätyttyä klo 16 alkaen.

Tapahtumassa rakentaminen:
Voit osallistua kaupungin rakentamiseen myös paikan päällä lauantaina 21.2. klo 10 – 17.
Saavu paikalle aukioloaikana, lunasta rakentajalippu ja ole mukana kaupungin rakentamisessa!
Järjestäjä tarjoaa käyttöösi 32×32 nupin kokoisen rakennusalustan ja LEGO- palikoita. Valmiit rakennukset luovutetaan järjestäjälle, joka liittää ne osaksi kaupunkia.

MISSÄ?
Rakennustapahtuma järjestetään Imatralla, Imatran Kylpylän liikuntasalissa. Imatran Kylpylän internetsivut: www.imatrankylpyla.fi

HISTORIA?
Leiki Legoilla- tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa helmikuussa 2014. Tapahtuma oli onnistunut ja siellä vieraili noin 1600 kävijää. Tapahtuma oli esillä kansallisessa- ja paikallisessa mediassa kiitettävästi.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN! Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tapahtuman järjestää: Imatran Kylpylä ja Taidetta Palikoista.
Yhteistyössä: Helpbox, K-Rauta Rautapertti, Lelukauppa Pii Poo, Vuoksen Kirjakauppa, Palikkatakomo ry ja
Elokuvateatteri Bio Vuoksi.
Tapahtumakonsepti: Lelukauppa Pii Poo

Mikä?

Palikkatakomo ry on yhdistys, joka pitää yllä LEGO-harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys kerää yhteen koko Suomen sankan harrastajakunnan. Palikkatakomo on toiminut vuodesta 2008 asti Suomen aktiivisimpana LEGO-foorumina ja olemme toiminnallamme ja osaamisellamme saavuttaneet jo tunnustusta LEGO-yhtiöltä. Hallitukseen voi olla yhteydessä sähköpostilla henkilokunta@palikkatakomo.org.

Lue lisää

Kenelle?

Palikkatakomo on tarkoitettu kaikille LEGO-palikoista kiinnostuneille, olivatpa he sitten rakentajia, keräilijöitä, animoijia tai muuten vain palikoista kiinnostuneita. Foorumimme on ikärajaton mutta suurin osa toiminnastamme on suunnattu vanhemmille harrastajille. Yhdistykseen liittymisen ikäraja on 15 vuotta.

Lue lisää

Näyttelyt?

Suurelle yleisölle näkyvin toimintamme on erilaiset näyttelyt, joita pidetään noin 3-4 kappeletta vuosittain. Nämä näyttelyt sijoittuvat ympäri Suomea ja niissä esittelemme harrastusta ja uusimpia teoksiamme. "Tavaramerkiksemme" näyttelyissä on kohonnut Moduverse-yhteisteos, jossa runsas joukko harrastajia rakentaa yhteistuumin suuren kokonaisuuden.

Lue lisää

Muu toiminta?

Näyttelyiden lisäksi RY järjestää erilaisia kilpailuita, massatilauksia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi keskustelufoorumilta löytyy aina kinnostavia uusia teoksia kommentoitavaksi, settejä arvioitavaksi ja mielenkiintoisia seikkoja löydettäväksi.

Lue lisää