Pii Poo Helsinki 2019 - ModuCity
Kirjoittaja TheQ 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Pii Poo Helsinki 2019 - ModuCity - 03/08/2019 14:13
"Kaupunkilaiset huomio! Palikkalan suunnittelijat, armoitetut arkkitehdit ja jykevimmät rakennusfirmat ovat jälleen vauhdissa! Palikkalaan on tulossa uusi kaupunginosa, joka julkaistaan 28.9. Helsingin Messukeskuksessa Pii Poon näyttelyssä. Pakatkaa laukkunne valmiiksi ja tervetuloa tutustumaan uuteen osaan kasvavaa ja kukoistavaa kaupunkiamme!"

Pii Poo Helsinki 2019 - "Palikkala yhteisteos"

Eli taas kerran on aika pistää palikat sauhuamaan ja yhdistää rakennustaitomme yhteisteoksen merkeissä! Tällä kertaa yhteisteosta aletaan rakentamaan Pii Poon Helsingin vuoden 2019 suurnäyttelyyn. Aikaa on vielä parisen kuukautta joten eikun tuumasta toimeen!

Palikkalan yhteisteosta rakennetaan taas tutulla tavalla eli jokainen osallistuja ilmoittaa paljonko taloja ja tönöjä hän on tuomassa (jokainen rakennelma omalla 32x32 moduulillaan) ja pääarkkitehti (allekirjoittanut) suunnittelee teoksista kokonaisuuden. Moduulien rakennusohjeet voi katsoa täältä (käytössä versio 2 eli 6 levyä korkeat moduulit). Paremmat rakennusohjeet löytyvät Swebrickin foorumilta ("Swebrick Moduverse Baseplate" ja sieltä "Länk till normal tryck").

Tällä hetkellä Palikkalaan on tulossa seuraavat rakentajat:
  • A-Klaani (lentokenttä + kaupunkia)
  • JK (kaupunkia)

**Pohjakuva tulossa myöhemmin**

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

JK

Admin, Hallituksen varajäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Pii Poo Helsinki 2019 - ModuCity - 03/08/2019 15:45
Mukana 8 x 6 modua teoksellani. Vasen reuna liittyy A-klaanin kaupunkiin, oikealta reunalta saa jatkaa seuraava. Tai sitten A-klaanin toiselta puolelta. Minä voin olla pöydän päädyssä jokeni kanssa.ModuCityssähän kaupungin vakioleveys on 6 modua, eli osallistujien on helpoin tehdä 6 x 'X' kokoisisia paloja, mutta toki voi tehdä pienempääkin ja sijoitella teoksia kartalle sen mukaan.Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube

Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 03/08/2019 15:47.
avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Pii Poo Helsinki 2019 - ModuCity - 01/09/2019 13:58
Tässä uusinta pohjakarttaa teoksesta:Voitte myös avata kuvan tämän linkin kautta ja pitää hiirtä kuvan päällä niin näette tarkemmin miten rakentajien tontit menevät (Pitäisi toimia useimmissa selaimissa).

Vasemmalta alkaen ensin tulee A-klaanin kaupunki, sitten JK:n alue ja lopuksi "Siirtolapuutarha" kilpailun alue. Teokseen mahtuu vielä mukaan, ilmoittautukaan pikimmiten niin saadaan hommat kuntoon ja pöydät varattua!

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 01/09/2019 14:00.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään