HupiCon 2020 - Ralliauto tukijoukkoineen
Kirjoittaja TheQ 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: HupiCon 2020 - Ralliauto tukijoukkoineen - 24/02/2020 20:41
Elämä keskisuomalaisessa pikkukaupungissa on tavallisesti hyvin verkkaista, mutta kerran kesässä kaupunki ja lähiseudut saavat lisää eloa, kun kansainvälinen rallikarkelo saapuu! Joka niemi ja nokka on täynnä matkailevaa ralliyleisöä, ralliradoilla näkee vaikka millaista menijää, poliisit ovat tuskissaan kun pitäisi joka paikkaan revetä katsomaan turistien ja ilkikuristen mopopoikien perään ja naapurin Martan kesämökin pihalle on ilmestynyt kansainvälisen uutiskanavan lähetyskeskus helikoptereineen ja kaikkineen! Muta lentää, yleisö hurraa ja koko seutu on täynnä pientä oheistapahtumaa!

Palikkatakomo ry järjestää HupiConin 2020 yhteydessä LEGO-rakennuskilpailun, jonka aiheena on:

"Ralliauto ja tukijoukot”.

Ajaako tallisi bio-etanolilla vai huristeleeko se sähköllä? Ja kun Stefa laittaa nii se on jämpti.

Säännöt:

  • Osallistujan tulee rakentaa vähintään yksi ”ralliauto” ja vähintään kaksi minifiguuria, jotka edustavat kansainväliseen rallikilpailuun osallistuvaa joukkuetta. Lisäksi tulee rakentaa ”ralliauton” huoltoon liittyvää oheismateriaalia.
  • ”Ralliauton” tulee olla kilpailuun osallistuva ajoneuvo (ralliauto, moottoripyörä, päältäohjattava ruohonleikkuri tai vaikka traktori, mikä tahansa pyörillä liikkuva moottoroitu ajoneuvo).
  • Minifiguureista ainakin yhden tulee olla ”ralliauton” kuljettaja.
  • Oheismateriaalilla tarkoitetaan bensakanistereita, työkalujapakkeja, mainosstandeja, telttoja ynm huoltoon tarvittavia tykötarpeita.
  • Kaikkien teokseen kuuluvien osuuksien tulee mahtua 32 x 32 nupin kokoisen moduuliin sisäpuolelle.
  • Osallistujan tulee olla Palikkatakomon foorumin jäsen. Osallistuminen ei edellytä Palikkatakomo ry:n jäsenyyttä.
  • Yksi osallistuva teos per jäsen. Teoksen rakentajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin osallistuja (perheen pienemmät voivat tehdä teoksen, jolla vanhempi osallistuu kilpailuun).
  • Teoksen tulee olla uusi eli teos ei saa olla ennen julkaistu Palikkatakomon foorumilla (jos teos on muunnelma aikaisemmasta teoksesta, teos katsotaan ennen julkaisemattomaksi).
  • Kaikki teokseen kuuluvat osat tulee pitää 32 x 32 moduulin sisäpuolella eli teos ei olla suurempi kuin 32 x 32 nuppia. Teoksen mittakaavan tulisi noudattaa minifiguurimittakaavaa.
  • Kilpailuun otetaan mukaan max 20 kpl osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä (kts. alta osallistumisohjeet).

Kilpailuun osallistuminen:

Kilpailuun voi osallistua ilmoittamalla osallistuvan teoksen tässä ketjussa viimeistään 1.4. 2020. klo 23:59. Ilmoittautumisvaiheessa tulee esittää teoksesta jonkinlainen kuva (teoksen ei tarvitse olla valmis). Tällä kuvalla varmistetaan, että teos on kilpailun sääntöjen mukainen.

Varsinainen kilpailu pidetään osana HupiCon -tapahtumaa 17.-19.4.2020 Helsingin Messukeskuksessa. Kilpailuun osallistuminen edellyttää teoksen tuomista fyysisesti Messukeskukseen. Teos tulee olla tuoda paikan päälle torstaina 16.4. (näyttelyn rakennuspäivä). Teos tulee hakea näyttelyä purettaessa sunnuntaina 19.4. klo 17. Ralliauton pohjassa tulee olla teipin pala, jossa lukee osallistujan foorumi-nimimerkki sekä puhelinnumero.

Kilpailupaikalla osallistuville teoksille on varattu oma 32x32 moduulin alue, johon teos rakennetaan näyttelyä varten. Palikkatakomo ry toimittaa moduulit.

Palkinnot:

Osallistuvista teoksista valitaan yleisöäänestyksellä kolme eniten ääniä saanutta ja Palikkatakomon foorumin jäsenten äänestyksellä kolme eniten ääniä saanutta. Voittajille jaetaan palkinnot seuraavasti:

Yleisöäänestyksen 1. sija: 75888 Porsche 911 RSR and 911 Turbo 3.0
Yleisöäänestyksen 2. sija: 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC
Yleisöäänestyksen 3. sija: 60156 Jungle Buggy

Palikkatakomon äänestyksen 1.sija: 31081 Modular Skate House
Palikkatakomon äänestyksen 2.sija:75152 Imperial Assault Hovertank
Palikkatakomon äänestyksen 3.sija: 41602 Rey

Palkintojen jako tapahtuu sunnuntaina klo 15:30 näyttelyssä. Mikäli palkintosijoille päässyt osallistuja ei ole paikalla vastaanottamassa palkintoa, Palikkatakomon hallitus ottaa yhteyttä voittajaan myöhemmin sähköpostilla ja yksityisviestillä.

Palikkatakomo ry:n hallitus pitää oikeuden muutoksiin.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 24/02/2020 20:41.
avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: HupiCon 2020 - Ralliauto tukijoukkoineen - 22/03/2020 19:22
HupiCon 2020 tapahtuman siirtymisen vuoksi tämä kilpailu on peruutettu.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Tämä viestiketju on suljettu.