LegoFormers: The Fallen
Kirjoittaja Summerganon 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: LegoFormers: The Fallen - 02/09/2009 14:14
Tämäkin rakennelma saapuu Takomoon vähän "viiveellä", mutta kuitenkin... Yritän jokatapauksessa parantaa Takomo-aktiivisuuttani ja arvostella enemmän ja pistää esille muitakin kuin Transformers-rakennelmia, sitten kun niistä kuvamateriaalia kaivan/tai muita rakennelmia pitkästä aikaa teen.
Asiaan.

Alkusanoiksi (lue: turhaksi triviatiedoksi) kerron, että The Fallen oli yksi kolmestatoista ensimmäisestä Cybertronilaisesta, jotka Primus loi, mutta -kuten nimestä voikin päätellä- hän "lankesi" Unicronin ottaessa hänessä valtaa... The War Withinissä Fallen palaa Cybertronille liekehtivänä, ja hän esiintyy myös (mahdollisesti Simon Furmanin ehdotuksesta?) uudessa Transformers: Revenge of The Fallen elokuvassakin.

MOCini on enemmän tai vähemmän luova sekoitus elokuva ja The War Within Fallenia. [ toinen kuva TWW Fallenista ]

Ja sitten itse MOCiin...

Brickshelfistä löytyy kuva jos toinenkin. Huomaa, että myöhemmissä kuvissa vatsan punainen osa muuttuu mustaksi, sillä katsoin sen sopivan paremmin... Vaihtoehtomuotona on jonkinlainen tykkisysteemi, joka on siis tajuttoman voimakas, kuten Unicronin masiinoiden kuuluukin. Tykkiteline kääntyy. Ei kummoinen vaihtoehtomuoto, mutta nyt tarkoitukseni olikin satsata juuri tietynlaiseen robottimuotoon.Robottimuodossa Fallenin toinen käsivarsi on hieman toista raskaampi, sillä siinä on paikka terävälle miekalle, jolla Fallen lävistää säälimättä "Primuksen lapsien" kipinöitä, mieluiten muinaisten emiraattien sellaisia...Jalkoja ei näy ihan kokonaan tuossa, joten tästä näet nekin, jos nyt sattuu varpaat kiinnostamaan.

Pahoittelut joidenkin BS-kuvien lievästä kuvalaatuongelmasta, jpg-formaattia kun ovat enkä vain viitsinyt aikanaan alkaa muuttamaan...

Lisää kuvia.

Fallenini esiintyy myös eräässä Bio-Klaani Onlinen videossa. *Klick*

Huomaa, että uudemmissa kuvissa vatsan punainen osa on hävinnyt.. Korvasin sen mustalla. En käsitä miksi sen punaisen siihen tungin, melkoinen tyylivirhe näin jälkeenpäin ajatellen.

Mode-edit: Q korjasi linkin.

-Flickr
-YouTubeMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 03/09/2009 09:10.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: LegoFormers: The Fallen - 02/09/2009 16:55
Paras Transformerisi tähän mennessä!
:: Lainaa ::
Aihe: Re: LegoFormers: The Fallen - 02/09/2009 17:07
Eturior sen kyllä sanoi. Omastanikin mielestä tämä on paras niistä. Nopeastippas olet kehittynyt! Toisisiksiviimeinen työsikin oli todella onnistunut, mutten vain tykännyt limestä.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: LegoFormers: The Fallen - 03/09/2009 09:30
Muodonmuuntajien rakentamistaitosi kehittyy koko ajan ja Fallen edustaa minunkin mielestäni parhainta osaamistasi. Perusmuoto sekä robotti että ajoneuvo-muodossa on toimiva ja väritys on sopiva. Olet selvästi jaksanut ajatella eteenpäin teosta rakentaessasi, kenties jopa suunnitellessasi? ;)

Mielestäni olet jo sillä tasolla rakentaessasi että sinun olisi aika aloittaa luomaan yksityiskohtaisempia ja tarkempia versioita esikuvista. Fallenin molemmissa versioissa on omat hienoutensa (elokuvassa mustan ja "liekin" sekoitus, TWW:ssä taas torson aukot), jotka olisi mielestäni melko yksinkertaista muuntaa LEGO muotoon. Ongelmaksi tulee tosin se että kun elokuvaversio toimisi BIONICLE teoksena, TWW taas toimisi SYSTEM teoksena. Ainahan on mahdollista tehdä seka-tekniikkaa käyttävä teos mutta siitä tulee harvoin komeaa jälkeä. Noh, jätän tämän päätöksen sinulle.

(PS: Jaksan aina motkottaa tästä mutta silti: 3264x2448 on ihan liian suuri kova koko, sen voisi heti puolittaa ilman että valokuvan tarkkuus kärsisi. Näin suuria kuvia on ikävä ladata varsinkin kun osa kuvan taustasta näyttää sinun huoneesi lattiaa. Investoi kunnollisiin taustoihin eli valkoiseen a3:sen tai isohkoon valkoiseen liinaan ja muokkaa kuviasi vähän enemmän niin niistä tulee heti katsottavammatta.)

(PPS: JPEG-formaatti on paras valokuvien käyttöön, älä käytä muita formaatteja.)

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: LegoFormers: The Fallen - 05/09/2009 10:36
^Tämä selvä. Paremmin esikuviaan vastaavia malleja on tarkoitukseni alkaa rakentamaan heti, kun palikkavarastoni vähän karttuu. Jonkinlainen Starscream on ainakin suunnitelmissa, kuten myös jokin autoksi muuttuva, mutta osia ei ole -ainakaan kovin hienostuneeseen rakennelmaan- ja sopivista auto-osista minulla on suorastaan huutava pula. Toki tulen G1-hahmojen (tai muiden sarjojen hahmojenkin) puolikopioinnin ohella jatkamaan täysin omien hahmojeni luomista ;)

Isot kiitokset kaikille kommenteista niin tässä Fallenin ketjussa kuin myös muiden MOCieni!

-Flickr
-YouTube
:: Lainaa ::
Aihe: Re: LegoFormers: The Fallen - 26/11/2009 15:32
En oikein pidä tästä Transformerssistasi. Siinä on liian paljon BIONICLEa ja liian vähän classista LEGOa. Koita rakentaa Transsi ilman BIONICLEjä.;)

...
Eläkää tai olkaa elämänne elossa. Niin sanoi viisas mies ollessaan epäviisas.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: LegoFormers: The Fallen - 05/12/2009 18:31
^kiitos vain kommentista. Joo, olen yrittänyt kehitellä vähän SYSTEM-pitoisempakin transsia, mutta ennenkuin saan jotain julkaisukelpoista aikaan, pitäisi vähän ostella osia. Katso toki aiempiakin Transsejani, jos haluat, sillä niissä on vähän/paljon enemmän "classista LEGOa" ;)
____________________

Tein tämän jo herraties milloin, mutta Takomoon en olekaan vielä postannut... No, päivittelin Fallenin aseistusta jokin aika sitten, sillä tuo musta miekka oli ehkä vähän tyylitön ratkaisu. Tässä sitten kuvamateriaalia uusista miekoista.

Klik klik


-Flickr
-YouTube
:: Lainaa ::
Aihe: Re: LegoFormers: The Fallen - 07/12/2009 19:44
Fallen on erittäin hieno, en huomaa mitään haukuttavaa,

Phoenix, suomen Ratchet & Clank -foorumi


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään