AUTOKILPAILUUN: Postiluukku-Apoctinen Maasturi.
Kirjoittaja tiikeli 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: AUTOKILPAILUUN: Postiluukku-Apoctinen Maasturi. - 30/12/2009 21:44
Tökeröys on oma taiteen lajinsa:"Maailmankaikkeus on MOT:in (Mopoautot ovat tulevaisuus) vallassa. Käyttäen Ydinpommeja ja väkivaltaa he ovat nousseet hallitsemaan. Autiomaaksi murskatut kaupungit ovat Elottomia. Lukkuun ottamatta yhtä paria joka ajelee Romusta kasatullaan maasturirra pitkin autiota Kaupunkia ja Taistelle suurta ja Julmaa ylivoimaa vastaan. Sirkkelit Soiden, Ja Konetykkejä Paukautellen Parivaljakko Kulkee pitkin Uutta toivoa. Mutta he eivät ole yksin..."

Galleria täällä kun latautuu.
avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: AUTOKILPAILUUN: Postiluukku-Apoctinen Maasturi. - 31/12/2009 08:13
Tämä on....tuota...hyvin todella outo....
Jo toinen samaa teemaa edustava auto. Siinä olet kyllä oikeassa, että tökeröys on oma lajinsa.... Takarenkaat vinossa, keulaan kytketty pelkällä ketjulla keihäitä ja muutenkin niin sekava kuin olla ja voi...
Mutta tuollaisia autot varmaankin olisivat MOT:in vallankaappauksen jälkeen.

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
Vuhvelituotanto

:: Lainaa ::
Aihe: Re: AUTOKILPAILUUN: Postiluukku-Apoctinen Maasturi. - 31/12/2009 08:35
Jaahas, vähän sekava auto. Pidän sirkkeleistä edessä, niinkuin myös tynnyreistä takana. Mutta noista keihäistä tulee miinusta. Mutta jos ne ottaisi poisi, konepellistä voisi tulla vähän tyhjä... No, ei tämä ainakaan mikään tylsä auto ole, sillä yksityiskohtia löytyy :)
avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: AUTOKILPAILUUN: Postiluukku-Apoctinen Maasturi. - 20/01/2010 23:11
Jos sekavuutta lähdit hakemaan niin sen kyllä löysit, sekä hyvässä että huonossa mielessä. Värien yhdisteleminen onnistui yllättävän hyvin, ainakin limen-vihreä ja PunaRuskea sopivat toisiinsa erittäin hyvin. Hiekan värinen perusrakenne jäi minua harmittamaan, se olisi voinut olla värikkäämpi.

Jotenkin minulle tuli heti mieleen tässä autossa että taka-osasta olisi voinut tulla jotain erittäin hyvää mutta etuosan jääminen lähinnä tasaiseksi alustaksi, jonka päälle on aseteltu erinäisiä palikoita, tekee teoksesta hätäisesti tehdyn näköisen. Kenties etuosasta olisi voinut muovata enemmän automaisen ja "härpäkkeet" sitten liittää siihen hieman hienovaraisemmin?

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään