Valkoinen asuntovaunu
Kirjoittaja EELAA 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Valkoinen asuntovaunu - 17/12/2020 19:54
IMG_0625 by Eelaa Jaaha, on Flickr

Rakensin pari vuotta sitten tämän valkoisen asuntovaunun. Meni sen jälkeen pariksi vuodeksi täysin motivaatio legoilla rakentamiseen, mutta nyt tuli takaisin ja ajattelin, että jakaisin palikkatakomoon. (pahoittelut kuvien valoituksista).
Olisi mukavaa kuulla kokeneempien mielipiteitä, ja parannusehdotuksia. Kuten eräästä kuvasta näkyykin, takaosa lähtee irti, ja ajattelin, että voisi rakentaa siihen erilaisia vaihdettavia osia. Tällä hetkellä suunnitteilla tietynlainen sisäänrakennettu palju. Jos ehdotuksia on, ne ovat aina tervetulleita.

Lisää kuvia:
FlickrMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 17/12/2020 20:23.
avatar

Samppu92

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Valkoinen asuntovaunu - 17/12/2020 21:40
Sisätilat näyttävät hyvältä, ajatus seinän irroittamisesta paremman käsiteltävyyden vuoksi näkyisi toimivan mainiosti ja värikokonaisuus (punainen raita muutoin valkoista seinää vasten) saa aikaan jo paljon, jotta kokonaisuus vaikuttaa edistyneeltä.

Näkökulmia, joita voi halutessaan pohtia, miten teosta voisi jatkaa eteenpäin, olisi ainakin joidenkin pyöreiden kulmien pyöristäminen, asuntoautothan ovat harvemmin aivan laatikonmallisia. Tämän mahdollisuus toki riippuu käytettävissä olevista osista, mutta esim. tämänlaiset osat eivät ole valkoisena erityisen kalliita esim. Bricklinkissä tai Piipoossa.

[www.bricklink.com]

Lisäksi vinkki valokuvaamiseen: ota kuvat ulkona päivän valossa. Paras mahdollinen valaistus Legojen valokuvaamiseen on ulkona päivällä pilvisellä säällä.


- Samppu

---------------------------------------------------------------------------


Lego-superfani
Star Wars -superfani
Aivotutkimus on intohimo.
Kissat <3

"Play is the highest form of research." - Albert Einstein
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Valkoinen asuntovaunu - 17/12/2020 22:11
Tosi heuskalta näyttää. Vähän kuin ne isot vaunu asunnot ameriikassa. Miten olis saranat keskelle? Tai että koko kylki aukee. Tyttö kysyi että onhan sielä kerrossänky?
avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Valkoinen asuntovaunu - 07/04/2021 15:03
Melkoinen vetokone saa olla tuon kokoisessa vaunussa jos mitoittaa teoksen minifiguurin kokoon. Sinänsä realistinen mitta mutta LEGO ukot kun on vähän kummallisessa mittaskaalassa tehty niin tämä asuntovaunu näyttää pieneltä bussilta. Ei siinä, sisään mahtuu kivasti yksityiskohtia kun tilaa on.

Jos parannuskohtia etsit niin olen samaa mieltä Sampun kanssa, pyöreys voisi toimia, kuten myös ehkä pohjan korotus? Nyt maavaraa on todella vähän, se tekee vaunusta raskaan oloisen. Asuntovaunuissa on myös haasteena kompakti koko joten itse miettisin teoksen mittakaavan pienentämistä niin että saisit ahtaamman fiiliksen koko teokseen, se kun ainakin itselle tulee mieleen asuntovaunuista.

Autoahan tämä kaipaisi eteen että saataisiin kokonaisuus kuvattua *virnistää*

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään