Zanen rakettikiitäjä
Kirjoittaja Heppu 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Zanen rakettikiitäjä - 27/03/2022 13:13


Tulin ostaneeksi tässä vanhemman 90-luvun loppupuolen setin, 5600, kauko-ohjattavan autopohjan ja päätinpä suunnitella sille uuden Ninjago-tyylisen kuosin.

Ohjaamon takana ärjyy massiivinen V8-moottori, jota avustavat siivekkeisiin kiinnitetyt kaksi rakettimoottoria. Yhdessä agressiivisen, mutta aerodynaamisen muotoilun kanssa rakettikiitäjä on nopea menopeli!

Epävirallisten testien perusteella ajoneuvon huippunopeus on n. 8km/h. Parketilla renkaat tosin sutivat lähtiessä, ja kääntyminen muuttuu väistämättä driftaamiseksi. Vaaditaan siis Zanen tapainen rauhallinen, taitava ajaja kesyttämään tämä menopeli.Tarkempaan pujotteluun autossa on myös hitaampi vaihde, mutta Zane ei ikinä käytä sitä. Hitaasti ajaminen on luusereille!Mukava vaihtelu rakentaa valmiille autopohjalle, joka rajoittaa miten ja mihin paloja voi kiinnittää. Rakennustavoissa pyrin keskittymään lujiin kiinnitystekniikoihin, jotta osia ei irtoa, vaikka seinään törmäisikin. Itse taidan silti tykätä enemmän suunnitella omat menopelit Technic-osista ja moottoreista, vaikka niillä onkin vaikea kisata nopeudessa tällaisen all-in-one osan kanssa, jossa mm. rattaat ja akselit ovat metallisia.

FLICKRissä muutama lisäkuva.

R2-D2

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Zanen rakettikiitäjä - 27/03/2022 18:37
Moi
Toi rc-auton alusta on ihan PARAS ikinä!
Vauhdikas ja varsin kestävä

terv. R2-D2
********************
Palikat pitää laittaa liikkumaan, ne tykkää siitä !
avatar

JK

Admin, Hallituksen varajäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Zanen rakettikiitäjä - 05/04/2022 21:40
Seuraavien messujen RC-kilpa-ajelun voittajasuosikki!Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


:: Lainaa ::
Aihe: Re: Zanen rakettikiitäjä - 06/04/2022 18:32
No jaa... katsoo nyt sitten kun päästään messuja järjestämään! Eiköhän tässä tule vielä jotain omaan tyyliin persoonallisempakin menopeliä vielä rakennettua.
Ja btw, kaikessa tehokkuudessaan pohja halvimmillaan vain ~5e bricklinkissä. Eivät kaikki ymmärrä tämän autopohjan tehokkuuden päälle!Tuli rakennettua tuo myös digitaalisti, että on sitten ohjeet rakentaa uudelleen jos tulee se tässä purettua. 286 palaa, eli olisi kelvannut vielä kevätkilpailuunkin. Hah!


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään