Awismotors mallisto 1930
Kirjoittaja Awis 
Kirjoittaja
Viesti

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Awismotors mallisto 1930 - 29/03/2010 20:08
Tehtaamme mallistot nyt toimitukseen edustajiltamme ympäri mailman.
[www.brickshelf.com]

AwisMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 29/03/2010 20:20.
avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Awismotors mallisto 1930 - 30/03/2010 13:59
Muista en sano mitään, mutta tuo keltainen lava-auto on hieno. Tosin lava on turhan yksinkertainen, mutta keula on hieno. Mukavia yksityiskohtia löytyy, kuten tuo viiksi tuossa ratin luona. Keulan muoto ja lokasuojat näyttävät hyvältä, mutta pyörien väri ei ihan sovi. Ei se nyt paljoa haittaa, mutta silti. Lavassa saisi olla yhtenäiset, mielellään keltaiset reunat. Voisivat olla nekin jollain tavalla ''muotoillut'', eikä pelkästään palikat päällekkäin ja peräkkäin.

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
Vuhvelituotanto

avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Awismotors mallisto 1930 - 30/03/2010 22:11
Jahas, Awis-moottoreiden vanhempaa vuosikertaa. Noh, katsotaas mitä arvon vuonna -30 on ollut myynnissä... Valitettavasti teoksista on vain yksi kuva joten kommentit jäävät auttamatta hieman lyhyiksi ja yksipuolisiksi.

Keltainen lava-auto kummastuttaa heti ulkonäöllään. Auto näyttää kuin jenkkiläisen rekan (pitkä nokka) ja hevoskärryjen (suuri lava pienine sivuaitoineen) sekoitukselta eivätkä punaiset renkaat kovin tätä sekamelskaa auta. Ehkä renkaat häiritsevät liikaa minua, kumin lisääminen niihin lisäisi heti niiden sopivuutta autoon. Toisaalta, jos renkaat vaihtaisi hieman jämerimpiin, tulisi heti mieleen vanhanaikainen pick-up. Ehkä kokeilut muiden renkaiden kanssa olisi hyvä vaihtoehto?

Muuten auto on mainiossa kuosissa. Luurankon tavoin hieman lavan reunat häiritsevät minua mutta noh, ehkä se näyttää nyt vain erikoiselta kun toinen auto on edessä. Lokasuojat ovat erittäin hyvin tehty, pitää itsekin kokeilla miten kyseiset osat toimisivat erilaisten renkaiden kanssa. SNOTkin näyttää mainiolta, tosin itse olisin kääntänyt etumaisen lokasuojan toisin päin niin että nupit osoittaisivat eteenpäin. Tällöin olisi voinut helposti muotoilla etupuskuria. Moottori on yksityiskohtana mainio mutta hieman liian piilossa katseilta.

Valkoinen hotrod muistuttaa hyvällä tavalla keskimmäistä autoa, Aavikkokiituriasi. Selvästi huomaa että ne pohjautuvat samaan runkoon vaikka molemmat ovat muokattu runsaammiten. Auton kuljettajan koppi on ikävän koppimainen ja yksinkertainen. Vaikka avautuva ovi ja takaosan pyöreys auttavat jonkun verran, kaipaisin vielä jotain piristettä sinne.

Moottori on kyllä julmetun kokoinen ja täynnä kivoja yksityiskohtia. Ruskea väri on hieman epäilyttävä mutta sopii hyvin moottorin vanhanaikaisuuteen. Toivottavasti se on puupanelointia eikä ruostetta, Awismotorsin asiakkaat voisivat olla harmissaan jos uudessa autossa on heti ruostetta ;) . Eturenkaat ovat mainiosti rakennetut, mukava nähdä välillä renkaita jotka eivät ole niitä täysin perinteisiä.

Valko-punaisessa aavikkokiiturissa ei minun nähtäväkseni ole mitään muutoksia joten sitä en ala kommentoimaan uudestaan.

Loppukaneettina voisi sanoa että mainiota työtä, Awis. Vaikka teoksissasi on vielä jonkun verran ei-niin-vahvoja alueita, perusrakenteet ovat hyvässä kunnossa.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään