ModuCityn moduulit - Puisto, Silta, Kauppahalli
Kirjoittaja TheQ 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: ModuCityn moduulit - Puisto, Silta, Kauppahalli - 02/05/2010 15:16


Vanhan kaupungin joka päiväinen rytmi on vakaa ja kiireinen. Kauppiaat myyvät tuotteitaan, lapset leikkivät puistossa, sillanvartijat vartioivat maansa koskemattomuutta ilkeiltä rekoilta...

Nämä ModuCity moduulit olivat mukana Model Expo 2010 ModuCityssä Linna- ja Kaupunki-aluiden välillä alueita erottavana joen varrella. Kauppahallin kattorakenne voidaan nostaa pois katolta näyttäen hallin sisällä olevat kaupat. Puistossa on tammi-lauta, lampi ja lasten leikkikenttä jossa Timmy saa touhuta. Joen ylittävää siltaa taas puolustaa ninja lohikäärmemetsästäjä-kavereineen.

Lisää tietoa ja kuvia MOCPagesista ja Brickshelfistä.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

Acticis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: ModuCityn moduulit - Puisto, Silta, Kauppahalli - 02/05/2010 20:39
Hyvä teos näinkin tämän Expoilla. En pitänyt tuosta lipusta kuvioinnin takoa enkä myöskään siinä olevasta tangosta. Lampeen olisi voinut laittaa jonkin laisen reunan ettei se alkaisi suoraan polusta. Puut olivat hienoja ja itse kauppahalli sisustuksineen. Keinu oli hieno, mutta hahmo kaatui taakseppäin törkätessä keinua liikkeelle :). Jäin ihamettelemään myöskin sitä miksi tuolla on joku ruoska hemmo, Squidman ja SP hahmo?

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!
avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: ModuCityn moduulit - Puisto, Silta, Kauppahalli - 02/05/2010 21:34
Lippu (ja moni muukin yksityiskohta ModuCity alueellani) oli ns "sisäpiirin juttu" niille jotka tunsivat teeman mitä se kuvasi. Dragon Knights on ehdottomasti minun mielestäni hienoin Castle-teema ja sen lippu sopi minusta hyvin Town-alueelle muistuttamaan Castle-alueen läheisyydestä. Lippumasto on kyllä huonosti rakennettu, lähinnä viime hetken lisäys. Alunperin koetin saada siihen pyörivää mastoa, joka silloin tällöin löytyy leikkikentältä.

Ruoskahemmo on versioni vanhasta Indiana Jonesista (tai sitten hänen lapsen lapsensa). Squidmanin ja Space Police 3-hahmon takaa-ajo selittyy taas Squiddyn varastamasta satasesta, joka kiinnostaa myös Squiddyn takana juoksevaa Blacktron 2-hahmoa. Trion sisältävä nurkkaus oli minusta melko tyhjä joten lisäsin sinne takaa-ajon huvittamaan niitä jotka sen huomaavat :)

Expon teoksiin on mukavaa lisätä kaikenlaista huvittavaa yksityiskohtaa :)

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

Jantzu

Admin, Hallituksen varajäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: ModuCityn moduulit - Puisto, Silta, Kauppahalli - 02/05/2010 21:41
Oletkos sinä Q itsekin tuossa teoksessa?
En tiedä huomasiko muut sitä, mutta siellä on kiinalaistyttö, jolle mies vie kukkia...Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: ModuCityn moduulit - Puisto, Silta, Kauppahalli - 02/05/2010 21:53
Heh, mietinkin että huomaako (tai muistaako) joku tuota yksityiskohtaa. Taisin jo Expollakin jollekulle mainita että tuo on oma "kunnianosoitukseni" tyttöystävälleni. Kuulemma oli erittäin suloista :)

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään