ApocaLEGO Dioraama: Masennuksen Kentaurin hyökkäys
Kirjoittaja Eero 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

Eero

Puheenjohtaja Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: ApocaLEGO Dioraama: Masennuksen Kentaurin hyökkäys - 12/05/2010 15:49
Tässä on uusi ApocaLEGO-MOC, taas Black Fantasylla höystettynä. Masennuksen kolmijlakainen Kentauri hyökkää selviytyjien ja heidän äijämaasturinsa kimppuun aution rauniokaupungin laidalla.
Galleria
Flickr

Olento:


Galleria
Flickr

Auto:


Galleria
Flickr

Kommentit ja kritiikit olisivat kivoja.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]
:: Lainaa ::
Aihe: Re: ApocaLEGO Dioraama: Masennuksen Kentaurin hyökkäys - 12/05/2010 16:57
Öööh.....
Se on mahtava!


Auto
Auton muoto ja yksityiskohdat tekevät siihen oivasti eloa.
Nuo piikit eivät ole kovin hienot tuossa puskurissa.
Ketju ei myöskään sovi tähän.
Liekinheitin on tarkasti tehty ja näin ollen auton parhaita kohtia.

Lisää tulossa.............
:: Lainaa ::
Aihe: Re: ApocaLEGO Dioraama: Masennuksen Kentaurin hyökkäys - 12/05/2010 17:42
Njaah. Kentauri jää mielestäni kovasti alakynteen kahden aikasemman Black Fantasy olentosi kanssa (okei, on niitä enemmänkin, mutta muistain vain sen nelijalkaisen joka oli Expoilla ja sitten sen kaksijalkaisen. =D). Muttakun en Black Fantasya oikein harrasta niin en sitä ala kritisoimaan, tehkööt sitten asiasta tietävät sen.

Alustasta taasen. se on kyllä hienoa post-apoccia täytyy myöntää, mutta mielestäni siihen on yritetty laittaa liikaa yksityiskohtaa, esim. liikennemerkki ja aselaatikko olisivat voineet puolestani jäädä pois, myös elämän raunio talossa, ja pieneläimet vähemmälle, tällä hetkellä nuo vievät paljolti huomion kauas Black Fantasy lepakostasi, joka olisi mielestäni hyvä huomioda helposti.

Autosta taasen, pohjaa voisi nostaa yhdellä levyllä, näin se antaisi maastoauto vaikutelman, jolloin se vaikuttaisi loogisemmalta ajaa tuossa maastossa, ympäri kiedotut ketjut ovat hyvät, mutta niiden liitos edessä voisi olla hieman enemmän epähuomiossa, muutama panssarilevy sinne tänne ei myöskään tekisi pahaa. Takana voisi olla enemmän tavaraa, mielummin vaikka tuo vasemmankyljen reppu sinne. =) Hampaat voisi kiinnittää puskuriin, ainakin se vaikuttaisi loogisemmalta paikalta kuin koneen ritilä.
Liekinheittimelle katolle voisi laittaa jonkun pienen bensakanisterin viereen, ihan vain koska liekinheitin tunnetusti toimii bensalla. =D

Anteeksi tämä määrä negatiivista palautetta, itsekkään tuskin saisi parempaa aikaan. =D Mutta teoksesta löytyy myös paljon hyvää, toin vain itseäni häirinneet asiat esille. =)
avatar

TheQ

Foorumin admin, tiedottaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: ApocaLEGO Dioraama: Masennuksen Kentaurin hyökkäys - 17/05/2010 11:55
Kentauri: Kentaurin muodosta tulee kyllä heti mieleen Maailmojen Sodan tripodit ja niistä tehdyt lukuisat eri versiot eli sinänsä omituinen muoto on onnistunut. Harmi vain ettei omituinen muoto ole tarpeeksi tekemään tästä teoksesta yhtä sinun parhaimmistasi. Olennossa on minusta liikaa yksityiskohtia ja se antaa rauhattoman vaikutelman kun ei ole yhtäkään pääaluetta johon voisi keskittyä. Mustat yksityiskohdat sulautuvat liikaa yhteen ja ainoat vähäiset värialueet, silmät, vievät huomion vain siihen etuosaan. Tietenkin tämä on ominaista kaikille Black Fantasy olennoille mutta yleensä niissä leikitään enemmän olennon pinnan muodoilla ja muodottomuudella kuin yksityiskohdilla.

Kenties uudella värityksellä tästä tulisi mainio "avaruusolento metallikuoren sisällä"?

Auto: Jos Kentauri oli pienoinen pettymys, auto onkin sitten parempi tekele. Hieman liian matalasta pohjasta huolimatta auto on rakenteeltaan mainio ja värityskin toimii ihan hyvin (ujuta ohut musta viiva valkoisen ja punaisen alueen väliin ja katso miten se muuttaa autoa). Ylimääräinen roina auton päällä toimii ihan mainiosti vaikkakin voisi olla vähemmän sekalaisen näköinen; Kai ne roinan asentajatkin nyt haluavat laittaa tavarat kunnolla kiinni?

Maasto: Kuten Makkarakin sanoi, alusta on hieman liian sekalainen. Yksityiskohtia on niin monessa paikassa ettei mikään alue onnistu olemaan se ehdoton pää-paikka. Tämän "epäkohdan" olisi voinut korjata helposti tekemällä esimerkiksi raunio-talosta hieman kookkaamman ja korjaamalla pienet häiritsevät yksityiskohdat muualta teoksesta (eri väriset palikat omiin ryhmiinsä, lammikko hieman yhtenäiseksi). Ei tämä silti huono ole, tuntuu vain että olet liiankin innokkaasti laittanut teokseen yksityiskohtia ja samalla unohtanut jättää tarpeeksi rauhallisia alueita.

Ihan mainiota työtä mutta odotan seuraavaa teosta :)

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään