Aurora Rogue Kuolonajo kustomi By Makkara
Kirjoittaja Lord-Makkara 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Aurora Rogue Kuolonajo kustomi By Makkara - 14/05/2010 10:19
Aurora Rogue on 2000-luvulla tehty vanhoja amerikan muskeliautoja mukaileva Coupe. auto ei koskaan saavuttanut suurta suosiota jonka vuoksi sen valmistus lopetettiin. ''Nyky ihmisiä ei kiinnosta autojen agressiivinen kauneus...'' sanoin auton pääsuunnittelia kun auton valmistus lopetettiin. Vuoden 2017 kuolonajoihin kumminkin Aurora rakensi omalle tallilleen yhden kustomoidun Roguen, kuolonajo malli omisti vahvistettun korin, tehokkaamman koneen, perää oli nostettu, teräs ristikko taka- ja etuikkunassa, konepeltiin myös pultattiin tunnistamattomat konetykit, auto omistaa myös ilokaasut.Brickshelf

-Makkara
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Aurora Rogue Kuolonajo kustomi By Makkara - 14/05/2010 17:04
Aika hieno kokonaisuus. Värit sopivat hyvin yhteen. "Tuulilasi" on tällaiseen autoo juuri sopiva. Myös Sivupilit näyttävät paljon sivupeileiltä, tosin nyt ne näyttävät siltä että kun katsoo niihin ohjaamosta, näkee vain itsensä. Konetykit sopivat tuohon hyvin.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Aurora Rogue Kuolonajo kustomi By Makkara - 17/05/2010 13:55
Erittäin hieno kompakti rakennelma, tähän mennessä parhain mitä olen sinulta nähnyt. Autosta tulee vahvasti mieleen Mad Maxin Interceptop ja Death Racen pää-ajoneuvon ja olisi kummallista jos ei näitä kuvia tulisi ottaen huomioon tekijän fixaation Post-Apociin.

"Tyly" väritys toimii hyvin ja tarrat tekevät teoksesta heti eläväisen näköisen. Keula on hiivatin hieno mutta takaosa tuntuu jääneen vähän nopeasti hutaistuksi. Kenties tarvitset hieman lisää inspiraatiota sen suhteen? Ainakin tuon muutaman millin aukko taka-pyörien takana kannattaa korjata pois :)

Valituksista huolimatta teos on erittäin hienon oloinen. Aiotko jatkaa "teemaa eteenpäin" ja tehdä lisää autoja? Niistä voisi saada mukava toiminnan täytteisen dioraaman kasaa jossa sekä luodit että autot lentelevät..

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään