Masto
Kirjoittaja Legobuilder 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Masto - 26/07/2010 18:28
Tein tänä aamuna tuollaisen maston. Sain idean noista runko-osista. Ensin mietin mitä voisin tehdä noilla "runko-osilla"8-). Sitten sain päähäni että niistä voisi tehdä jonkun tornin, mutta se tyssäsi sitten siihen että, siitä olisi tullut vain joku hökkelys jota ei edes kannattaisi pistää tänne. Mutta sitten keksin että voin pistää ne päällekkäin ja sitten siitä syntyi masto :). Siinä on matkapuhelin- ja linkkiantenneja.
Kommenttit ovat tervetulleita!
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Masto - 27/07/2010 17:26
Yleensä viestit joissa sanotaan että teos tehtiin hetken mielijohteesta parissa minuutissa nostavat selkäkarvani pystyyn mutta tämä teos yllätti positiivisesti. Vaikka teos on yksinkertainen sekä idealtaan että rakenteeltaan, se silti näyttää jotenkin mukavan "luonnolliselta". Varsinkin koppi on soman oloinen, tosin uskon että vähänkään isommassa teoksessa kannattaa panostaa hieman lisää rakenteeseen ja yksityiskohtiin. Pihakin on mukava eri vihreän sävyineineen.

Lyhyesti sanottuna hyvä teos uudelta jäseneltä. Hieman tosin jäin kaipaamaan lisää panostus mutta noh, sitä tulee teos teokselta.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Masto - 06/09/2010 17:20
Todella yksityiskohtainen, mutta tuo alhaalla oleva koppi saisi mielestäni olla suurempi, kun teoksessasi kerta minifiguuri on.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään