Brick Glamour Calendars 2023 - Seinäkalenterit ensi vuodelle!
Kirjoittaja Jvvv 
Kirjoittaja
Viesti

Jvvv

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Brick Glamour Calendars 2023 - Seinäkalenterit ensi vuodelle! - 17/06/2022 12:43
Tätä on odotettu! Tavallaan.

Ensimmäinen *) laatuaan maailmassa! Kalenteri, jossa saat seinällesi poseeraamaan maailman kauneimmat mallit! Painotuoreena saatavilla niin tyttö- kuin poikakalenteriversiot! Tämän muovisempia gimmoja ja kolleja saat hakea, sillä kaikki kuvissa esiintyvät hahmot koostuvat pelkästään aidoista LEGO-palikoista, maisemineen ja taustoineen! Koskaan aiemmin ei kukaan ole (ihme kyllä ja onneksi) toteuttanut moista ajatusta konkreettisiksi kalentereiksi asti! Ethän aio jäädä paitsi tästä vuoden mehevimmästä spektaakkelista?

Glamourmallit – näe heidät juuri sellaisina kuin valmistaja heidät muovipelleteistä loi!

Glamour Calendar with bricks! – Kaikki mitä tämän vuoden juhliin tarvitset lahjoiksi ja tuliaisiksi! Ja itsellesi! Koko vuoden 2023 saat ihastella muikeita hymyjä ja vietteleviä katseita seinälläsi! Täysin turvallinen, kiva ja hauska kalenteri niin keittiöön, lastenhuoneeseen, autoon, asuntovaunuun, mökkituliaisiksi, ulkohuussiin, työpaikalle, autokorjaamolle, lentokoneen ohjaamoon, opettajainhuoneeseen, öljynporauslautoille, sosiaalitiloihin, ystävälle, puolisolle, salarakkaalle, työtoverille, appiukolle, anopille, serkulle, sisarelle, pahimmalle viholliselle, sille vähän palikalle kaverille joka ei muista koskaan saapua oikeana päivänä paikalle!

Kalenterien kuvissa esiintyvät hahmot on koottu todellakin aidoista LEGOn valmistamista minifiguurien osista – ilman muokkauksia, tarroja, tussauksia tai trikkejä. Kalenterin on tehnyt ja toteuttanut televisiostakin tuttu palikkaharrastaja Ville, jonka mielipuuhana on yhdistellä minihahmojen osista sopivia kokonaisuuksia milloin mihinkin käyttöön – oli kyse sitten kalenterissa poseeraavista glamourmalleista, kilpakumppaneista tai euroviisuartisteista!

Kalenteri on kokoa A3 ja varustettu kierresidonnalla ja ripustuskoukulla. Sivut on painettu kaksipuolisina laadukkaalle valokuvaamopaperille. Sisältää viralliset juhla- ja nimipäivätiedot. Toimitus hellän pyöreästi taitettuna pahvikotelossa. Kyseessä on yksityishenkilön valmistama ja tuottama kalenterituote eikä sillä ole minkäänlaisia sidoksia LEGO Groupiin, LEGO Masters Suomi -ohjelmaan tai muihin vastaaviin tahoihin.

Kalenterin voit tilata seuraavilla tavoilla:
- Lähetä sähköpostia osoitteeseen palikkakalenterit@gmail.com.
- Laita Facebookin Messengerillä viestiä Facebook-sivun ”Glamour Calendars – Palikkakalenterit” kautta.
- Lähetä Takomolla yksityisviesti käyttäjälle Jvvv.

Kerro viestissä:
- Nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi (pakettia varten)
- Montako kappaletta kutakin kalenteria haluat tilata (Girls / Boys)
- Miten haluat kalenterin/kalenterit toimitettavan? (Ärräpaketti 6€, Postin kirjeenä (postituslaatikossa) 4,95€, Postin pakettina (seuranta) 7,90€, Nouto Espoon Leppävaarasta 0€. Pakettitoimitukset sisältävät lähetys- ja pakkauskulut)
Maksuohjeet saat paluuviestissä.

Yhden kalenterin hinta on 25€, seuraavat kalenterit 22€/kpl. Ennakkomaksu tilille tai MobilePaylla ennen postitusta. Noudettaessa käteismaksu tai MobilePay. Toimitusaika 1-14 vrk.

Ps. Tilaa samoilla postikuluilla Villeltä myös LEGO-keräilyfiguureja:
[www.tori.fi]

Pps. Tosikeräilijöille vielä muutama kappale vuoden 2018 kokeilumallia tällaisesta kalenterista. Ei samoja kuvia, mutta osittain samoja teemoja. Koko A4, avattuna A3. Ei nimipäivätietoja. Hinta 15€ / kpl. Käy uudelleen seinälle taas vuonna 2029!

Kuvia nähtävillä tällä hetkellä Tori-ilmoituksessa:
[www.tori.fi]

Jahka joskus osaan käyttää Takomon galleriaa, lisään kuvat myös tänne. :D


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään